Advance Beleggen

... voor succesvolle beleggers

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Advance Beleggen verstrekt koop- en verkoopadviezen inzake beleggen in aandelen, obligaties en beursgenoteerd vastgoed, door middel van nieuwsbrieven.
De onafhankelijke opstelling van Advance biedt haar de vrijheid kritisch commentaar te geven op alle nieuwe beleggingsproducten. Interessante producten worden opgenomen in het Advance Top Elftal Beleggingsfondsen en -producten.

De inhoud van de nieuwsbrieven van Advance wordt gecoördineerd door de oprichter van Advance, Gerard Jager. Zijn achtergronden zijn: senior vermogensbeheerder bij de ING (1977-1982), resp. hoofd Beleggingsvoorlichting op het hoofdkantoor van Fortisbank (1982-2003) en goeroe van De Telegraaf / dft.nl (2008-2017).


Abonnees die te kennen geven, hun vermogen overeenkomstig de aanpak van Advance te willen laten beheren, worden ondergebracht bij "Onafhankelijk Vermogensbeheer  's-Gravenhage"(OVG), een door de AFM goedgekeurde vermogensbeheerder, opgericht in 1994. Jager is sinds 2006 verbonden aan OVG en levert vanzelfsprekend ook maatwerk. De effectenrekeningen van cliënt staan op naam en adres van cliënt bij Binck Bank of Theodoor Gillissen Bankiers.

Gerard Jager, oprichter Advance

Gerard Jager, oprichter Advance

Advance heeft als beleggingsvisie het behalen van een zo hoog mogelijk rendement op langere termijn bij een aanvaardbaar risico. Beleggingsvormen: aandelen, (high yield) obligaties en specifieke garantieproducten van banken.

Beleggers die in de afgelopen 10 jaren conform de beleggingsportefeuille van Advance hebben belegd, hebben geen hinder ondervonden van beleggingsproducten van omgevallen zakenbank Lehman Brothers, Madoff, de vele dubieuze vastgoedobligaties en -cv's, teakhout, life settlements, enz. 

Ook obligaties en vergelijkbare defensieve beleggingsvormen maakten in de afgelopen jaren deel uit van de koopselectie van Advance.

Maak ook eens kennis met de visie van Advance. Wij zijn er van overtuigd dat u er na verloop van tijd met voldoening op terugkijkt. De prijs van een  abonnement bedraagt € 155,- per halfjaar of € 265,- per jaar. 

Tip: Neem een gratis proefabonnement voor 6 maanden zonder verdere verplichtingen. Inschrijven? Klik aan. 

Redactie medewerkers