Advance Beleggen

... voor succesvolle beleggers

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Advance Beleggen verstrekt opinies, koop- en verkoopaanbevelingen inzake beleggen in aandelen en beursgenoteerde hoogrentende obligaties, door middel van nieuwsbrieven.

De onafhankelijke opstelling van Advance biedt haar de vrijheid kritisch commentaar te geven op alle nieuwe beleggingsproducten. Interessante funds en producten worden opgenomen in het Advance Top Elftal Beleggingsfondsen en -producten.

De inhoud van de nieuwsbrieven van Advance wordt gecoördineerd door de heer GR Jager, oprichter van Advance, Jager is jarenlang werkzaam geweest als Sr. vermogensbeheerder bij ING, resp. hoofd Beleggingsvoorlichting op het hoofdkantoor van Fortisbank, goeroe van De Telegraaf / dft.nl en Sr. vermogensbeheerder bij Onafhankelijk Vermogensbeheer 's-Gravenhage B.V.

Lezers van de nieuwsbrieven, die zich aangesproken voelen door de beleggingsaanpak van Advance en het volgen/beheer hiervan uit handen willen geven, kunnen dat laten doen door "Onafhankelijk Vermogensbeheer  's-Gravenhage"(OVG), een door de AFM goedgekeurde vermogensbeheerder, sinds 1994 een vertrouwd adres. OVG biedt maatwerk, waaronder het meenemen van de aanbevelingen van Advance binnen het kader van haar beleggingsbeleid. De effectenrekening van cliënt staat op naam en adres van cliënt bij Binck Bank NL.

Gerard Jager, oprichter Advance

Gerard Jager, oprichter Advance

Advance heeft als beleggingsvisie het behalen van een zo hoog mogelijk rendement op langere termijn bij een aanvaardbaar risico. Beleggingsvormen: aandelen (zowel rechtstreeks als d.m.v. indextrackers), hoogrenderende beursgenoteerde obligaties en specifieke garantieproducten van banken en fondshuizen.


Beleggers die in de afgelopen 15 jaar conform de nieuwsbrieven van Advance hebben belegd, hebben nooit beleggingsproducten in portefeuille gehad van omgevallen zakenbank Lehman Brothers, Madoff, de vele dubieuze vastgoedobligaties en -cv's, teakhout, life settlements, enz. 

Maak ook eens kennis met de nieuwsbrieven van Advance. Wij zijn er van overtuigd dat u er na verloop van tijd met voldoening op terugkijkt. De prijs van een  abonnement bedraagt € 155,- per halfjaar of € 265,- per jaar. Over de eerste periode 50% korting.
 

Redactie medewerkers