Advance Beleggen

... voor succesvolle beleggers

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Advance Beleggen verstrekt koop- en verkoopadviezen inzake beleggen in aandelen en beursgenoteerde hoogrentende obligaties, door middel van nieuwsbrieven.

De onafhankelijke opstelling van Advance biedt haar de vrijheid kritisch commentaar te geven op alle nieuwe beleggingsproducten. Interessante funds en producten worden opgenomen in het Advance Top Elftal Beleggingsfondsen en -producten.

De inhoud van de nieuwsbrieven van Advance wordt gecoördineerd door de oprichter van Advance, Gerard Jager. Zijn achtergronden zijn: senior vermogensbeheerder bij de ING (1977-1982), resp. hoofd Beleggingsvoorlichting op het hoofdkantoor van Fortisbank (1982-2003), goeroe van De Telegraaf / dft.nl (2008-2017) en senior vermogensbeheerder bij Onafhankelijk Vermogensbeheer 's-Gravenhage BV (2006-2019).

Lezers van de nieuwsbrieven, die zich aangesproken voelen door de beleggingsaanpak van Advance en het beheer hiervan uit handen willen geven, kunnen dat laten doen door "Onafhankelijk Vermogensbeheer  's-Gravenhage"(OVG), een door de AFM goedgekeurde vermogensbeheerder, opgericht in 1994. Een vertrouwd adres. OVG biedt maatwerk, waaronder het meenemen van de adviezen van Advance binnen het kader van haar beleggingsbeleid. De effectenrekening van cliënt staat op naam en adres van cliënt bij Binck Bank NL.

Gerard Jager, oprichter Advance

Gerard Jager, oprichter Advance

Advance heeft als beleggingsvisie het behalen van een zo hoog mogelijk rendement op langere termijn bij een aanvaardbaar risico. Beleggingsvormen: aandelen (zowel rechtstreeks als d.m.v. een of meer  landenindextrackers, hoogrenderende beursgenoteerde obligaties en specifieke garantieproducten van banken.

Beleggers die in de afgelopen 15 jaar conform de beleggingsaanpak van Advance hebben belegd, hebben geen hinder ondervonden van beleggingsproducten van omgevallen zakenbank Lehman Brothers, Madoff, de vele dubieuze vastgoedobligaties en -cv's, teakhout, life settlements, enz. 

Ook obligaties en vergelijkbare defensieve beleggingsvormen maakten in de afgelopen jaren deel uit van de koopselectie van Advance.

Maak ook eens kennis met de adviezen van Advance. Wij zijn er van overtuigd dat u er na verloop van tijd met voldoening op terugkijkt. De prijs van een  abonnement bedraagt € 155,- per halfjaar of € 265,- per jaar. 

Tip: Neem een gratis proefabonnement voor 6 maanden zonder verdere verplichtingen. Inschrijven? Klik aan. 

Redactie medewerkers